Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sarıbey Serkan Argın Ortaokulu

Telefon : 0 224 683 50 02 531 764 64 76
Belgegeçer : 0 224 683 50 02
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ssaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ortasarıbey Mahallesi Ortasarıbey Sokak No83 Karacabey/ BURSA
VİZYON : Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesini bulan Türk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çalışmak ve çalışacak gençleri yetiştiren okul, 2. Gelişen teknolojiyi her türlü araç ve gereçleriyle okulumuza kazandıran okul, 3. Araştırmacı, analiz edebilen, kendi kendisini sorgulayan, gençler yetiştiren okul, 4. Çağdaş ve kaliteli toplum için, çağdaş ve kaliteli öğrenci yetiştiren okul, 5. Geleceğe güvenle bakabilen, sorgulayan, araştıran bireyler yetiştiren okul, 6. Ülkemizin ve devletimizin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştiren okul, 7. Rahatlıkla 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve hedefleri olan öğrencileri yetiştiren okul.
MİSYON : Ekip ruhuna sahip, planlı, programlı, disiplinli bireyleri olan, 2. Yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştıran ve sorgulayan, 3. Sosyal ilişkileri güçlü; saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı kişilik geliştiren, 4. İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu olan, 5. Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen, 6. Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek için eğitim – öğretim hizmeti sunmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :10
Öğrenci :73
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08.50-15.35
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Her gün saat 08:45 - 12:40 ve 15:10´da olmak üzere günde 3 kez ilçe merkeze giden dolmuşlarla sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz kendi kiraladıkları servis araçları ile okula geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Orta Sarıbey Mah. Karacabey / BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 22 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :